Wij verzorgen onze “High” arrangementen in meerdere gangen. Diverse hapjes en drankjes in verrassende smaken. U kunt kiezen voor thee, wijn, bier of mocktail 0.0. Gezellig genieten en geheel verzorgd in onze Gasterij. Alleen op reservering.

Gasterij de Heimolen is een unieke locatie om uw feest of receptie eens een andere draai te geven. Onze Gasterij is bijzonder sfeervol en authentiek. Gebouwd in de stijl van een Vlaamse schuur en gelegen naast de nog draaiende Heimolen in Rucphen.

Lunchen

met een grote groep?

Het is mogelijk met een grote groep bij ons te lunchen. Uiteraard is het dan fijn dat u gelijktijdig uw eten opgediend krijgt. Daarom werken we graag met luncharrangementen die we graag voor u op maat maken. Om u alvast een idee te geven wat zoal mogelijk is hebben we 3 opties voor u uitgewerkt.

Heb je familiedag, personeelsfeest of een ander uitje waarbij je graag lekker wilt eten in combinatie met een leuke activiteit? Op slechts 5 minuten wandelen zit outdoor Steketee waar wij een prettige samenwerking mee hebben.

Uw Gasten

wat meer aanbieden?

Uiteraard kunnen al onze arrangementen uitgebreid worden. Bijv. met een buffet (warm/koud) of een luxe 2 of 3 gangen diner.

Reserveren voor
Aantal personen
Voor meer dan 10 personen kunt u enkel telefonisch reserveren
Datum en tijdslot voor aankomst
Naam
E-mail
Telefoonnummer
Opmerkingen
0.00
0.00