+ Pizza & ijs

Vanaf 44.5 p.p.
Min. 10 pers.

Wil jij de meest geweldige dag samen met je vrienden? En vind jij het niet leuk dat je te jong of te oud gevonden wordt? Dan is deze tiener survival echt wat voor jou! Met onwijs heftige onderdelen voor jou en je vrienden! Het programma duurt ongeveer 3 uur en heeft speciale activiteiten voor jongeren van 13 t/m 17 jaar. Jullie maken twee groepen, die gaan strijden tegen elkaar. Als jouw groep wint, bepalen jullie de Punishment opdracht voor de andere groep. Dit alles gebeurd in een prachtige bosrijke omgeving bij Steketee Outdoor Centrum. Dit is op 5 minuten lopen vanaf Gasterij de Heimolen.

Wat ga je doen?

 • Survivalbaan    
Dit is een parcours dat je met de gehele groep zo snel mogelijk moet volbrengen. In het parcours zitten diverse hindernissen die alleen maar gehaald kunnen worden als je goed samenwerkt. Dit onderdeel heeft dus een sterk teamworkkarakter.
 
 • Boogschieten     
Met de handbogen op doelen schieten.
 
 • Kratstapelen     
Welke groep maakt de hoogste toren met de bierkratjes? 1 persoon van elk team wordt met een touw gezekerd en gaat naar boven, de rest geeft de kratjes aan.
 
 • The Walking Punishment     
Balancerend over een smalle balk, omgeven door water naar de overkant toelopen en maar hopen dat je niet geraakt gaat worden door de rondzwaaiende zakken.
 
 • The Toilet Punishment     
Om de beurt nemen er drie personen plaats op de toiletpotten. De rest mag mikken op de omklapborden. De grote vraag is: wie haalt een nat pak (of gat!).
 
 • The Rolling Punishment     
Vastgesnoerd met een driepuntsgordel, zittend in een ronde stalen kooi, rolt jouw groep je naar beneden. Boven, onder, boven, onder: waar ben ik?
 
Let op: In overleg kunnen we de water-punishment-opdrachten vervangen voor spectaculaire droge activiteiten
 
Na ongeveer 3 uur survivallen (en een eventuele douche of omkleedpartij) ga je naar Gasterij de Heimolen. Onder het genot van een flesje fris is er gelegenheid om even lekker na te kletsen over alle belevenissen van de dag. Vervolgens serveren wij een overheerlijke lekkere stoere pizza uit onze eigen Napolitaanse oven.
 
Wilt u liever iets anders eten? Dat kan natuurlijk, we maken graag het arrangement graag voor u op maat.
 

Wat is inbegrepen?

 • Een 3 uur durend tienersurvival
 • Een leuke en enthousiaste instructeur
 • Gratis koffie en thee voor ouders en/of begeleiders gedurende de survival. 
 • Diner bestaande uit een heerlijke vers gebakken pizza uit onze eigen Napolitaanse oven.
 • Voor iedere tiener 2 bolletjes ijs van onze ijsbar

Wat zijn de kosten?

De prijs is € 44,50 p.p. (minimaal 10 betalende personen) incl. ongevallenverzekering.

Selecteer een activiteit
Aantal personen
Datum
In overleg bepalen we de starttijd van uw activiteit.
Naam
E-mail
Telefoonnummer
Opmerkingen
Aanbetaling
Voor onze outdoor activiteiten werken wij met een aanbetalingssysteem. Deze bedraagt 25% van het reserveringbedrag. Wij zetten de datum pas definitief voor u vast na ontvangst de aanbetaling. Indien deze niet tijdig wordt voldaan, behouden wij ons het recht voor deze voor andere gasten vrij te geven. Annuleren of een eventuele aanpassing (bijv. wijziging aantal gasten) kan voor tot 14 dagen voor de gekozen datum kosteloos aan ons worden doorgegeven, daarna is deze definitief en wordt dit ook als zodanig in rekening gebracht. U ontvangt na het plaatsen van uw reservering een e-mail met de benodigde informatie voor de aanbetaling.
Totaalbedrag van uw reservering
0.00
Aanbetaling
0.00

Bekijk ook deze outdoor activiteiten

Reserveren voor
Aantal personen
Voor meer dan 10 personen kunt u enkel telefonisch reserveren
Datum en tijdslot voor aankomst
Naam
E-mail
Telefoonnummer
Opmerkingen
0.00
0.00