Welkom bij

Baroniepoort

de heimolen

Onze streek, De Baronie van Breda, telt negen baroniepoorten waarvan de Heimolen er één van is. Dit zijn locaties die waardevolle natuurgebieden en/of bijzondere cultuurhistorische plekken ontsluiten. De Baroniepoorten zijn dé ideale startpunten voor een fiets-, wandel-, ruiter- of vaartocht door de prachtige natuur in de regio West-Brabant. Baroniepoorten grenzen niet alleen direct aan prachtige natuurgebieden, er is ook altijd een horecapunt. Bovendien bieden ze stuk voor stuk leuke activiteiten en routes, ruime gratis parkeergelegenheid, informatie over de omgeving. En… ze nemen je mee op avontuur met een unieke sage, een legende of een volksverhaal. Ontdek de Baroniepoorten, ga er op uit en geniet van de magie van De Baronie!

Sinds 16 juli 2023

We zijn zeer vereerd dat we zijn toegelaten tot de selecte groep van Landstad De Baronie en nu ook een Baroniepoort zijn. Deze is op 16 juli 2023 op ludieke wijze geopend.

Met het brandmerken van de Baroniepaal heeft wethouder René Lazeroms van Gemeente Rucphen Baroniepoort De Heimolen / Gasterij de Heimolen in Rucphen geopend. Het is de negende toegangspoort tot veel moois en lekkers in onze streek.

Reserveren voor
Aantal personen
Voor meer dan 10 personen kunt u enkel telefonisch reserveren
Datum en tijdslot voor aankomst
Naam
E-mail
Telefoonnummer
Opmerkingen
0.00
0.00