+ Klap van de molen *

& Bilhamer met Steakfriet **

Vanaf 49.5 p.p.

Je start de dag met een ‘Klap van de Molen’ bij Gasterij de Heimolen. Vervolgens loop je in drie minuten naar een prachtig bosrijk terrein op 5 minuten loopafstand van Gasterij de Heimolen. Je gaat met echte bijlen werpen en hopelijk de meeste punten in de wacht slepen.

Voor wie is dit geschikt?

Deze activiteit is geschikt voor personen vanaf 13 jaar en zeker niet alleen voor mannen of jongeren. Het gewicht van de bijl is zeer handzaam voor vrouwen en ouderen. Het draait zeker niet om kracht maar juist om de techniek. Bijlwerpen is dus geschikt voor jong en oud.

Wat ga je doen?

Voordat je daadwerkelijk gaat werpen krijg je eerst uitvoerig een instructie waar exact rekening mee te houden tijdens het werpen. Bijlwerpen klinkt namelijk simpel maar het vergt zeker de juiste techniek! Na een aantal worpen en wanneer iedereen de slag te pakken heeft wordt het spel uitgelegd en ga je met jouw groep(je) in alle ontspannenheid en vooral met heel veel fun werpen.

Per baan is er plaats voor maximaal 6 spelers en er wordt dan ook een eenheidstarief gerekend per baan per uur.

Na een uur ga je weer terug naar Gasterij de Heimolen. Onder het genot van een drankje heb je gelegenheid om even lekker na te kletsen over alle belevenissen van de dag. Vervolgens serveren wij u een overheerlijke Bilhamer met steak friet op houten planken. Uiteraard kan dit arrangement uitgebreid worden met een voor- of nagerecht. Wilt u iets anders eten? Dat kan uiteraard, we maken graag het arrangement voor u op maat.

Wat is inbegrepen?

  • Een baan waar alleen jouw groep op gaat werpen
  • Een leuke en enthousiaste instructeur die je de kneepjes van het werpen uitlegt
  • Werpbijlen
  • Koffie of thee met huisgemaakte appeltaart
  • Diner bestaande uit een malse graan gevoerde Angus hamburger met steak friet op houten planken

 

Wat zijn de kosten?

Indien u met 6 personen komt, zijn de kosten voor dit arrangement € 49,50 p.p. (incl ongevallenverzekering). Indien je dus met 7 personen komt worden er 2 banen voor je gereserveerd en zal de prijs navenant hoger zijn.

Onze zogenoemde ”klap van de Molen” is koffie of thee met overheerlijke huisgemaakte appeltaart.

”Bilhamer” is de naam van onze malse graan gevoerde Angus hamburger. 

Reserveren voor
Aantal personen
Voor meer dan 10 personen kunt u enkel telefonisch reserveren
Datum en tijdslot voor aankomst
Naam
E-mail
Telefoonnummer
Opmerkingen
0.00
0.00