Contract getekend met Grolsch

Contract getekend met Grolsch

Vakmanschap is meesterschap. Een slogan die iedereen wel kent en perfect bij ons concept bij de Heimolen past. Om die reden, de diverse mooie bieren, de uitstraling en het fijne contact met Erik Heemskerk, hebben we voor Grolsch gekozen. Op een mooie samenwerking,...

Lees meer
Vacatures gasterij De Heimolen

Vacatures gasterij De Heimolen

Wil jij werken op de mooiste plek in Rucphen? Is mensen blij maken ook jouw levensmotto? Vind jij het een uitdaging vanaf de start betrokken te zijn bij een nieuw bedrijf en mee te werken deze tot een succes te maken?

Lees meer
Cadeaubon

Cadeaubon

Op zoek naar een leuk cadeau voor onder de kerstboom of nog op zoek naar passend relatiegeschenk?   Denk dan eens aan onze luxe cadeaubon in fraaie stijlvolle enveloppe. Bijna zonde om weg te geven!    De bon is af te halen, maar we kunnen hem ook opsturen. De bon is...

Lees meer
Artikel gasterij de Heimolen in BN-de Stem 07-12-21

Artikel gasterij de Heimolen in BN-de Stem 07-12-21

Ton en Peter zijn al goed op weg om hier het nieuwe restaurant Gasterij De Heimolen te bouwen RUCPHEN - Wie in het buitengebied van Rucphen voorbij de Heimolen rijdt, ziet meteen dat eigenaren Ton Jaspers en Peter Jansen niet stil gezeten hebben. Achter de beltmolen...

Lees meer
Cocktailtraining

Cocktailtraining

Ook onze jongste betrekken we bij de voorbereidingen van Gasterij De Heimolen. Hier zijn we op een cocktailtraining. Echt superleuk om dit samen met Jari te doen!

Lees meer
Tweedaags bezoek aan de horeca in Maastricht

Tweedaags bezoek aan de horeca in Maastricht

Nou dat gaat daar echt wel lukken. Onder leiding van twee ervaren trendwatchers van whys Guys en samen met nog 8 andere horeca-ondernemers hebben we diverse horeca gelegenheden bezocht die ieder een mooi en inspirerend verhaal hadden. Overal werden we hartelijk...

Lees meer
David pizzaiolo professionista

David pizzaiolo professionista

Vijf intensieve cursusdagen aan de Pizza Academy. Veel technieken geleerd, her maken van direct deeg, het verschil met het maken van Biga en Polish en de techniek voor het bereiden van een Pinsa Romana wat een kunst op zich is aangezien de hydratatie meer dan 70% is....

Lees meer
Even proefdraaien…

Even proefdraaien…

Een 1ste kennismaking met Gasterij De Heimolen. Tijdens de molendagen in mei hebben we gratis pannenkoeken en wafels geserveerd. Ondanks het weer was de aanloop groot. De koffie en thee werd gesponsord door onze koffieleverancier Van den Biggelaar.

Lees meer
De bouw is gestart

De bouw is gestart

Eindelijk is het zover… de bouw is begonnen. We zullen regelmatig foto’s op onze website en social media plaatsen zodat je de vorderingen kunt volgen.

Lees meer
Contract wordt getekend

Contract wordt getekend

Van graan naar meel naar pannenkoek in toekomstige gasterij De Heimolen: ‘Het was nu of nooit’  RUCPHEN - Uitgerekend in deze voor horeca moeizame tijden is het Ton Jaspers en Peter Jansen gelukt om een exploitant te vinden voor de Heimolen. Afgelopen weekend tekenden...

Lees meer

HET AFTELLEN IS BEGONNEN!

TOT DE OPENING: