
Molenweekend 14 en 15 mei 2022
Ook de Heimolen draait het hele weekend open en gaat graan malen. Komt u ook een kijkje nemen? Daarna kunt u lekker genieten op ons terras van een hapje en een drankje!
Beter vindbaar!
De gemeente is druk voor ons bezig geweest, waarvoor dank! Nu kan iedereen ons vinden.
Koningsdag Gasterij de Heimolen
Goedemorgen, het is Koningsdag! Deze overheerlijke oranje bokkepoot ligt bij ons te wachten om lekker opgepeuzeld te worden. Natuurlijk kun je vandaag ook bij ons lunchen, borrelen en dineren. Ons team is er klaar voor. Komt u gezellig langs?
Dinerkaart
Wij starten vanaf vandaag (21-04-22) met diner!
Vandaag 15 april officiële opening
Het is zover, we draaien er niet langer omheen! Vandaag 15 april officiële opening van onze Gasterij de Heimolen! Het gehele weekend serveren wij een feestelijke paasbrunch en zijn er diverse (kinderen)activiteiten.
Molenbeleving bij splinternieuwe horecagelegenheid in Rucphen
Gasterij De Heimolen op unieke locatie in buitengebied! Klik hier voor het mooie uitgebreide artikel in de Bode van 13-04-22
Paasactiviteiten
Op 1ste en 2de paasdag organiseren we, in samenwerking met de leerlingen Toerisme van de Rooi Pannen, diverse activiteiten voor kinderen en volwassenen. Het gehele paasweekend serveren wij tussen 11.00 -15.00 uur doorlopend een overheerlijke paasbrunch. Het menu...
Betrokkenheid
Niet alleen opent wethouder Laura Matthijssen Gasterij de Heimolen 15 april as. Maar komt ze ook als eerste lunchen bij ons. Wat een betrokkenheid!
Kaasproeverij bij onze naamgenoot
Vandaag (05-04-22) hebben we kaasproeverij gehad bij onze naamgenoot: kaasaffineurs van Tricht in Antwerpen. Hoe leuk is dat? We gaan hun bijzondere fijne en smaakvolle kaas serveren op kaasplank met heerlijk glas port of een van Tricht biertje.
Onthulling planchet Gasterij de Heimolen door onze zoon Mika
Een bijzonder fraai geschenk van Peter Jansen en Ton Jaspers, eigenaren van de Heimolen.
Soft opening 2 april 2022 vanaf 12.00 uur
Gisteren de hele dag gepoetst en ingeruimd. Vanaf vandaag, 2 april om 12.00 uur gaan we soft open. Dit betekent dat we dit weekend beperkte keuken hebben en langzaam gaan opbouwen zodat we kunnen wennen aan gebouw, keuken en nieuwe medewerkers. Wees welkom om een...
Dorpenloop Rucphen
Tijdens dorpenloop Rucphen kwamen talloze renners meerdere malen langs de molen. Foto gemaakt door Herbert Huizer
Buitenverlichting
Buitenverlichting is geplaatst...hoe sfeervol!
Valentijnswandeling
Vandaag deden we mee aan de valentijnwandeling die Manon en Johnno van Camperplaats Rucphense weide hebben georganiseerd. Koffie en thee van de biggelaar met een warme wafel kersen en slagroom was wat we aan konden bieden want de bouw is nog in volle gang. Heerlijk...
Contract getekend met Grolsch
Vakmanschap is meesterschap. Een slogan die iedereen wel kent en perfect bij ons concept bij de Heimolen past. Om die reden, de diverse mooie bieren, de uitstraling en het fijne contact met Erik Heemskerk, hebben we voor Grolsch gekozen. Op een mooie samenwerking,...
Vacatures gasterij De Heimolen
Wil jij werken op de mooiste plek in Rucphen? Is mensen blij maken ook jouw levensmotto? Vind jij het een uitdaging vanaf de start betrokken te zijn bij een nieuw bedrijf en mee te werken deze tot een succes te maken?
Cadeaubon
Op zoek naar een leuk cadeau voor onder de kerstboom of nog op zoek naar passend relatiegeschenk? Denk dan eens aan onze luxe cadeaubon in fraaie stijlvolle enveloppe. Bijna zonde om weg te geven! De bon is af te halen, maar we kunnen hem ook opsturen. De bon is...
Artikel gasterij de Heimolen in BN-de Stem 07-12-21
Ton en Peter zijn al goed op weg om hier het nieuwe restaurant Gasterij De Heimolen te bouwen RUCPHEN - Wie in het buitengebied van Rucphen voorbij de Heimolen rijdt, ziet meteen dat eigenaren Ton Jaspers en Peter Jansen niet stil gezeten hebben. Achter de beltmolen...
Cocktailtraining
Ook onze jongste betrekken we bij de voorbereidingen van Gasterij De Heimolen. Hier zijn we op een cocktailtraining. Echt superleuk om dit samen met Jari te doen!
Opnieuw twee dagen in training geweest bij Zinspiraritie van Sligro in Veghel
Dit keer concept denken voor de horeca en Social Media met Facebook en Instagram. Superleuke en handige tips en ideeën weer gekregen. Hadden we al gemeld dat de verzorging bij zinspiratie echt super is. Naast goede koffie worden er heerlijke lunches, die bijzonder...
Wijnproeven met Fleur van the Foodystore
Wijnproeven met Fleur van Foodystore
Tweedaags bezoek aan de horeca in Maastricht
Nou dat gaat daar echt wel lukken. Onder leiding van twee ervaren trendwatchers van whys Guys en samen met nog 8 andere horeca-ondernemers hebben we diverse horeca gelegenheden bezocht die ieder een mooi en inspirerend verhaal hadden. Overal werden we hartelijk...
Inspiratie opdoen bij Gastvrij Rotterdam
Vandaag, 20 september 2021, op bezoek bij gastvrij Rotterdam. We hebben volop nieuwe inspiratie opgedaan.
Certificaat “Geef je menukaart een boost”
Ciska en David hebben een certificaat behaald "Geef je menukaart een boost"
David pizzaiolo professionista
Vijf intensieve cursusdagen aan de Pizza Academy. Veel technieken geleerd, her maken van direct deeg, het verschil met het maken van Biga en Polish en de techniek voor het bereiden van een Pinsa Romana wat een kunst op zich is aangezien de hydratatie meer dan 70% is....
Even proefdraaien…
Een 1ste kennismaking met Gasterij De Heimolen. Tijdens de molendagen in mei hebben we gratis pannenkoeken en wafels geserveerd. Ondanks het weer was de aanloop groot. De koffie en thee werd gesponsord door onze koffieleverancier Van den Biggelaar.
De bouw is gestart
Eindelijk is het zover… de bouw is begonnen. We zullen regelmatig foto’s op onze website en social media plaatsen zodat je de vorderingen kunt volgen.
Contract wordt getekend
Van graan naar meel naar pannenkoek in toekomstige gasterij De Heimolen: ‘Het was nu of nooit’ RUCPHEN - Uitgerekend in deze voor horeca moeizame tijden is het Ton Jaspers en Peter Jansen gelukt om een exploitant te vinden voor de Heimolen. Afgelopen weekend tekenden...