Tweedaags bezoek aan de horeca in Maastricht

Tweedaags bezoek aan de horeca in Maastricht

Nou dat gaat daar echt wel lukken. Onder leiding van twee ervaren trendwatchers van whys Guys en samen met nog 8 andere horeca-ondernemers hebben we diverse horeca gelegenheden bezocht die ieder een mooi en inspirerend verhaal hadden. Overal werden we hartelijk...

Lees meer
David pizzaiolo professionista

David pizzaiolo professionista

Vijf intensieve cursusdagen aan de Pizza Academy. Veel technieken geleerd, her maken van direct deeg, het verschil met het maken van Biga en Polish en de techniek voor het bereiden van een Pinsa Romana wat een kunst op zich is aangezien de hydratatie meer dan 70% is....

Lees meer
Even proefdraaien…

Even proefdraaien…

Een 1ste kennismaking met Gasterij De Heimolen. Tijdens de molendagen in mei hebben we gratis pannenkoeken en wafels geserveerd. Ondanks het weer was de aanloop groot. De koffie en thee werd gesponsord door onze koffieleverancier Van den Biggelaar.

Lees meer
De bouw is gestart

De bouw is gestart

Eindelijk is het zover… de bouw is begonnen. We zullen regelmatig foto’s op onze website en social media plaatsen zodat je de vorderingen kunt volgen.

Lees meer
Contract wordt getekend

Contract wordt getekend

Van graan naar meel naar pannenkoek in toekomstige gasterij De Heimolen: ‘Het was nu of nooit’  RUCPHEN - Uitgerekend in deze voor horeca moeizame tijden is het Ton Jaspers en Peter Jansen gelukt om een exploitant te vinden voor de Heimolen. Afgelopen weekend tekenden...

Lees meer

HET AFTELLEN IS BEGONNEN!

TOT DE OPENING: