Heimolen spelen + koffie met appeltaart + pizza buffet

Deze Heimolen spelen vinden plaats in een bos op zeer korte afstand van Gasterij de Heimolen ( 3 minuten lopen). Het is een supertoffe activiteit die zo is ontwikkeld dat het voor iedereen goed te doen is, dus geschikt voor alle leeftijden. Het programma bestaat uit 6 onderdelen en duurt maximaal 3 uur. Voor de echte ‘die hards’ kan op verzoek de outdoor activiteiten zwaarder gemaakt worden.

Wat staat er op het programma?

Je start de dag met koffie en warme appeltaart of petit fours bij gasterij de Heimolen. Vervolgens loop je in drie minuten naar een prachtig bos waar de Heimolen spelen gaan plaatsvinden. Hier gaan jullie onder andere de volgende outdoor activiteiten verrichten:

Levende Cactus       

1 persoon is de cactus en de anderen de stekels. Als de 20 stekels (bezemstelen) door de cactus zijn gestoken terwijl jij erin staat, heb je 100 punten!

Spijkerbroek hangen      

Lachen, gieren, brullen, want we gaan spijkerbroekhangen boven een bak met water. Wie kan lang blijven hangen en houdt het droog?

Heimolenrun      

Dit is een parcours dat je met de gehele groep zo snel mogelijk moet volbrengen. In het parcours zitten diverse hindernissen die alleen maar gehaald kunnen worden als je samenwerkt. Dit onderdeel heeft dus een sterk teamwork karakter.

Pamperjumpen      

Bij dit onderdeel moet je eerst in de vier meter hoge paal klimmen (je wordt natuurlijk beveiligd) om daarna met ware doodsverachting naar de twee meter verder gelegen trapeze te springen. Met behulp van de teamleden land je weer veilig op de begane grond.

Kratstapelen     

Welke groep maakt de hoogste toren met de bierkratjes? 1 persoon van elk team wordt met een touw gezekerd en gaat naar boven, de rest geeft de kratjes aan.

Lage touwbaan      

Samen moet je de touwbaan overbruggen met diverse obstakels en op verschillende manieren.

Hierna keer je weer terug naar Gasterij de Heimolen. Onder het genot van een drankje heb je gelegenheid om even lekker na te kletsen over alle belevenissen van de dag. Vervolgens serveren wij lekkere pizza punten op houten planken. Uiteraard kan dit arrangement uitgebreid worden met een voor- of nagerecht. Wilt u iets anders eten? Dat kan natuurlijk, we maken graag het arrangement voor u op maat.

Wat zijn de kosten?

Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen voor € 64, 50 p.p. (incl ongevallenverzekering).