High Tea

 

High Tea 29.5

Meerdere verdiepingen van lekkernijen en een stomende pot thee, wat is er nou relaxter dan eens lekker bijkletsen met vrienden en/of familie onder het genot van een heerlijke high tea? We hebben het traditionele theeritueel met die onmisbare hartige en zoete hapjes dan te danken aan de Britten, maar ook in Gasterij de Heimolen te Rucphen kunt u zich laten laten verwennen met een uitgebreide high tea.

Wat kunt u verwachten?

We ontvangen u met een bruisende hibiscus thee met rood fruit.

Daarna geniet u ongeveer twee uur van verse huisgemaakte producten zoals een soepje, kleine belegde broodjes, gevulde wraps en diverse zoete- en hartige hapjes die op een fraaie etagère aan u gepresenteerd worden.


Samen met thee barista Kiona, van Crusio thee, hebben we een selectie van de lekkerste verse en losse thee passend bij dit arrangement voor u gemaakt.  Deze fijne smaken thee bereid u zelf aan tafel met een ingenieuze thee maker. Bij iedere gang krijgt u van ons een thee-advies.

Een high tea serveren wij tussen 15.00-17.30 uur en is uitsluitend op reservering en vanaf twee personen te boeken. 
Ook organiseren we regelmatig High Tea middagen. Kijk op de agenda voor de data.

 

U kunt een reservering maken via het reserveringsformulier of telefonisch contact met ons opnemen 0165 – 706 300 of 06 – 215 97 620