High

Tea

Do - zo: 15:00 - 17:00 uur

29.5 p.p.

Meerdere verdiepingen van lekkernijen en een stomende pot thee, wat is er nou relaxter dan eens lekker bijkletsen met vrienden en/of familie onder het genot van een heerlijke high tea? We hebben het traditionele theeritueel met die onmisbare hartige en zoete hapjes dan te danken aan de Britten, maar ook in Gasterij de Heimolen te Rucphen kunt u zich laten laten verwennen met een uitgebreide high tea.

Lekker genieten van verse huisgemaakte producten zoals een soepje, kleine belegde broodjes, gevulde wraps en diverse zoete- en hartige hapjes die op een fraaie etagère aan u gepresenteerd worden.

Samen met een ervaren thee sommelier, hebben we een selectie van de lekkerste verse en losse thee passend bij dit arrangement voor u gemaakt.  Deze fijne smaken thee bereid u zelf aan tafel met een ingenieuze thee maker. Bij iedere gang krijgt u van ons een thee-advies.

Een high tea serveren wij tussen 15.00-17.30 uur en is uitsluitend op reservering en vanaf twee personen te boeken. 

In drie gangen serveren wij:

  • Soepje (vegetarisch)
  • Verse huisgemaakte belegde broodjes
  • Gevulde wraps
  • Mini hartige hapjes
  • Dessertjes en zoete hapjes
 • Selectie aan verse en losse thee (gratis thee-advies bij iedere gang)
 • Feestelijk starten met een glas prosecco? (+ € 6,00)

Wil je de High Tea liever glutenvrij of vegetarisch? Dat kan! Geef dit wel duidelijk aan bij je reservering. Suikervrij en vegan is niet mogelijk.

Liever iets met een borrelgarnituur? Kies dan voor een High Wine of een High Beer  Bent u de BOB of houdt u niet van alcohol? Dan serveren wij ook een High Mocktail 

Combineer je bezoek met een rondleiding door de molen! (Graag vooraf doorgeven)

Wij attenderen u graag op het volgende:

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 48 uur voor aankomst, met oog op de inkoop wordt hierop geen uitzondering gemaakt.

50% van het reserveringsbedrag dient te worden aanbetaald. De betaalgegevens staan vermeld in de bevestiging die u per mail ontvangt.

Reserveren voor
Aantal personen
Voor meer dan 10 personen kunt u enkel telefonisch reserveren
Datum en tijdslot voor aankomst
Naam
E-mail
Telefoonnummer
Opmerkingen
betaling
50% van het reserveringsbedrag dient te worden aanbetaald. De betaalgegevens staan vermeld in de bevestiging die u per mail ontvangt. Wij zetten de datum pas definitief voor u vast na ontvangst de aanbetaling. Indien deze niet tijdig wordt voldaan, behouden wij ons het recht voor deze voor andere gasten vrij te geven. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 48 uur voor aankomst, met oog op de inkoop wordt hierop geen uitzondering gemaakt.
50% van uw totaalbedrag
0.00

Ook leuk als

Babyshower