Kerstdiner

2023

In onze prachtige restaurant, wat geheel in kerstsfeer is gedecoreerd, kunt u 1ste en 2de kerstdag genieten van een overheerlijk 5- gangen diner.
Ervaar het diner dat met zorg is bedacht door onze chefs. Een explosie van smaken en kleuren in de keuze: vis, vlees of vegetarisch wordt u voorgeschoteld, uiteraard met bijpassende wijnen en tafelwater.

U bent met uw gezelschap welkom vanaf 17.00 uur. Wij werken niet met tijdslots zodat u heerlijk ontspannen de hele avond kunt genieten van al het lekkers wat wij u voorschotelen.

Kosten kerstmenu mét 3 bijpassende wijnen, tafelwater en warme gastvrijheid: € 87.5 p.p.

Houdt u niet van wijn of wilt u liever andere dranken nuttigen? Dan kost het het 5-gangen kerstdiner € 67.5 per persoon, uiteraard wel met warme gastvrijheid 😉

Kerstmenu

Klik op het menu om in te zoomen

Reserveer direct

Voordat u een reservering plaatst is het belangrijk dat u en uw gezelschap een keuze maken van ons menu. U kunt kiezen uit 3 opties: menu vlees, menu vis of menu vega. Omdat wij het dessert zelf bereiden willen wij ook graag hiervan uw keuze weten. Geef de keuze van uw gezelschap door bij het maken van uw reservering.

Eerste kerstdag is volgeboekt. Voor tweede kerstdag zijn er nog een paar tafeltjes beschikbaar. Reserveer snel.

Reserveren voor
Aantal personen
Er zijn 1e kerstdag enkel nog tafels voor maximaal 4 personen beschikbaar.
Tijd
Aantal personen
Voor meer dan 8 personen kunt u enkel telefonisch reserveren
Tijd
Keuze menu
Geef aan ons de menu keuze van uw gezelschap door. Vul 0 in wanneer niemand van uw gezelschap voor dit menu heeft gekozen.
Menu Vlees
Menu Vis
Menu Vega
Keuze dessert
Vul hier de keuze in voor het dessert
Bézier
Bavarois
Twijfelaar
Wijn arrangement
Vul het aantal personen in dat gebruik wil maken van ons wijn arrangement bestaande uit 3 bijpassende wijnen voor €20,- per persoon.
Naam
E-mail
Telefoonnummer
Opmerkingen
Denk hierbij aan speciale wensen of allergieën.
Aanbetaling
Voor kerstreserveringen werken wij met een aanbetalingssysteem. Deze bedraagt 25% van het reserveringbedrag. Wij zetten de datum pas definitief voor u vast na ontvangst de aanbetaling. Indien deze niet tijdig wordt voldaan, behouden wij ons het recht voor deze voor andere gasten vrij te geven. Annuleren of een eventuele aanpassing (bijv. wijziging aantal gasten of menu) kan voor 18 december 2023 kosteloos aan ons worden doorgegeven, daarna is deze definitief en wordt dit ook als zodanig in rekening gebracht. U ontvangt na het plaatsen van uw reservering een e-mail met de benodigde informatie voor de aanbetaling.
Totaalbedrag van uw reservering
0.00
Aanbetaling
0.00
Reserveren voor
Aantal personen
Voor meer dan 10 personen kunt u enkel telefonisch reserveren
Datum en tijdslot voor aankomst
Naam
E-mail
Telefoonnummer
Opmerkingen
0.00
0.00