Kindersurvival met aansluitend pizza / pannenkoek en ijs eten

U gaat samen met de jarige en zijn of haar vriendjes survivallen tijdens een outdoor kinderfeestje bij Steketee Outdoor Centrum. Dit is op 3 minuten lopen vanaf Gasterij de Heimolen. Bij aankomst wordt er eerst een stoer legercamouflagejas uitgereikt, waarna de survivaltijgers met z’n allen het survivalbos gaan verkennen o.l.v. een goed geschoolde en enthousiaste instructeur.

Voor wie?

De Kindersurvival is geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar en de Kids-survival Plus voor 8 t/m 12 jaar.
De duur van het totale programma is 1,5 uur (of 2 uur voor de Kids-survival Plus met boogschieten als extra activiteit). Na anderhalf tot twee uur heerlijk in de natuur bezig geweest te zijn, krijgt de jarige tijger van ons een heus survivalcertificaat uitgereikt.

Wat ga je doen bij het survival kinderfeestje?

Deze outdoor activiteiten staan er op het programma:

  • Stormbaan
  • Spijkerbroekhangen
  • Touwbaan
  • Paintball scherpschieten op borden
  • Touwtrekken
  • Boogschieten met stompe pijlen (alleen bij Kindersurvival Plus)

Na ongeveer 2 uur ga je naar Gasterij de Heimolen. Onder het genot van een lekker glaasje limonade is er gelegenheid om even lekker na te kletsen over alle belevenissen van de dag. Vervolgens serveren wij de survivaltijgers een lekkere stoere pizza uit onze eigen Napolitaanse oven of een vers gemaakte pannenkoek en daarna mogen zij een ijsje naar keuze halen bij onze ijsbar.

Wilt u liever iets anders eten? Dat kan natuurlijk, we maken graag het arrangement graag voor u op maat.

Wat zijn de kosten?

Kindersurvival

De prijs is € 29,50 p.p. (minimaal 8 kinderen)  incl. ongevallenverzekering en gratis koffie en thee voor ouders en/of begeleiders gedurende de survival. De jarige krijgt als aandenken een gaaf certificaat cadeau!

Kindersurvival Plus (met boogschieten als extra activiteit)

De prijs is € 32,50 p.p. (minimaal 8 kinderen) incl. ongevallenverzekering en gratis koffie en thee voor ouders en/of begeleiders gedurende de survival. De jarige krijgt als aandenken een gaaf certificaat cadeau!

Het is natuurlijk ook mogelijk om tegen een meerprijs van €1,50 per extra certificaat voor iedere deelnemer een certificaat af te nemen als aandenken aan een geweldig feestje!

Reserveren en kleding

Omdat de outdoor survival kinderfeestjes / kinderuitjes erg populair zijn, is reserveren noodzakelijk. Er mag één ouder/voogd/verzorger gratis meedoen! Houd er rekening mee dat de kinderen soms vuil kunnen worden. Vergeet dus niet voor alle zekerheid schone kleding mee te nemen.

Na het maken van de reservering krijgt u samen met de reserveringsformulieren een super gave verjaardagsuitnodiging toegestuurd. Simpel digitaal in te vullen, even printen en klaar om uitgedeeld te worden.