David komt oorspronkelijk uit het onderwijs en wilde graag nog een draai in zijn leven maken.  Ciska heeft een praktijk voor jeugd en jongeren in Halsteren en geeft gedragstrainingen in het bedrijfsleven. “We hebben allebei vroeger veel in de horeca gewerkt en dat blijft dan toch kriebelen”

In de coronatijd kwam project de Heimolen op ons pad, Na veel denken hebben we de sprong gewaagd. Het resultaat is dit fantastisch mooi restaurant geworden. Het is een plek geworden zoals wij zelf graag zouden bezoeken. 

Een Gasterij betekent voor ons gezelligheid – verbondenheid – gastvrijheid en dat is precies wat wij uit willen stralen naar onze toekomstige gasten.  Een fijne plek naast een prachtige molen  waar je in watten wordt gelegd met lekkere gerechten waar de versheid vanaf druipt.  Waar je heerlijk kunt genieten van de rust,  het uitzicht en de zon die de hele dag op ons terras schijnt met uiteraard een lekker drankje en hapje.  En waar je zo nu en dan wordt verrast met leuke thema’s zoals een BBQ avond, wijn- of bierproeverij of een muzikant die op onze piano voor een leuke sfeer zorgt.

David en Ciska

Gasterij de Heimolen Rucphen