David en Ciska

Gasterij de Heimolen Rucphen

Van graan naar meel naar alles wat een molen produceert: een knapperig broodje, een traditionele pizza of verse pasta tot een ouderwetse wafel of pannenkoek. Dat is waar Gasterij de Heimolen in 2022 voor staat. 

 

Op deze website kunt u voortgang en voorbereiding tot opening van Gasterij de Heimolen volgen.
We hopen u te verwelkomen in het voorjaar van 2022!

Volg ons…

Even proefdraaien…

Even proefdraaien…

Een 1ste kennismaking met Gasterij De Heimolen. Tijdens de molendagen in mei hebben we gratis pannenkoeken en wafels geserveerd. Ondanks het weer was de aanloop groot. De koffie en thee werd gesponsord door onze koffieleverancier Van den Biggelaar.

Lees meer
De bouw is gestart

De bouw is gestart

Eindelijk is het zover… de bouw is begonnen. We zullen regelmatig foto’s op onze website en social media plaatsen zodat je de vorderingen kunt volgen.

Lees meer
Contract wordt getekend

Contract wordt getekend

Van graan naar meel naar pannenkoek in toekomstige gasterij De Heimolen: ‘Het was nu of nooit’  RUCPHEN - Uitgerekend in deze voor horeca moeizame tijden is het Ton Jaspers en Peter Jansen gelukt om een exploitant te vinden voor de Heimolen. Afgelopen weekend tekenden...

Lees meer

HET AFTELLEN IS BEGONNEN!

TOT DE OPENING: