Schietworkshop + pizza of pasta eten

Je start de dag met koffie en warme appeltaart of petit fours bij Gasterij de Heimolen. Vervolgens loop je in drie minuten naar een prachtig terrein op 3 minuten afstand van Gasterij de Heimolen. In de schietworkshop leer je de eerste beginselen aan van het schieten in verschillende varianten. Het programma duurt maximaal 3 uur.

Het doel is om ontspannen om te kunnen gaan met een aantal tot de verbeelding sprekende schietwapens, zoals de luchtbuks, de handboog en de Paintball marker. Er is kan een competitie-element ingebouwd worden maar het is ook gewoon leuk om gezellig samen deze workshop te doen. Dit kan natuurlijk ook als een leuk teamuitje of vrijgezellenfeest fungeren!

Wat ga je doen met een schiet uitje?

  • Met een luchtbuks net als op de kermis op verschillende doelen schieten.
  • Met een handboog met scherpe pijlen op doelen schieten.
  • Met een handboog met stompe pijlen een lange afstand schieten op speciale doelen.
  • Met een Paintball marker vanaf een statief op doelen schieten.

Na 2,5-3 uur ga je weer terug naar Gasterij de Heimolen. Onder het genot van een drankje heb je gelegenheid om even lekker na te kletsen over alle belevenissen van de dag. Vervolgens serveren wij u een lekkere pizza uit onze eigen Napolitaanse oven of een verse pasta. Uiteraard kan dit arrangement uitgebreid worden met een voor- of nagerecht. Wilt u iets anders eten? Dat kan natuurlijk, we maken graag het arrangement graag voor u op maat.

Wat zijn de kosten?

Dit arrangement is te boeken vanaf 10 personen voor € 55, 50 p.p. (incl ongevallenverzekering en excl. eventuele drankjes).