Tienersurvival + Hamburgers of Pizza eten

Wil jij de meest geweldige dag samen met je vrienden? En vind jij het niet leuk dat je te jong of te oud gevonden wordt? Dan is deze tiener survival echt wat voor jou! Met onwijs heftige onderdelen voor jou en je vrienden! Het programma duurt ongeveer 3 uur en heeft speciale activiteiten voor jongeren van 13 t/m 17 jaar.  Jullie maken twee groepen, die gaan strijden tegen elkaar. Als jouw groep wint, bepalen jullie de Punishment opdracht voor de andere groep.

Dit alles gebeurd bij Steketee Outdoor Centrum. Dit is op 3 minuten lopen vanaf Gasterij de Heimolen.

Wat ga je doen?

Survivalbaan    

Dit is een parcours dat je met de gehele groep zo snel mogelijk moet volbrengen. In het parcours zitten diverse hindernissen die alleen maar gehaald kunnen worden als je goed samenwerkt. Dit onderdeel heeft dus een sterk teamworkkarakter.

Boogschieten     

Met de handbogen op doelen schieten.

Kratstapelen     

Welke groep maakt de hoogste toren met de bierkratjes? 1 persoon van elk team wordt met een touw gezekerd en gaat naar boven, de rest geeft de kratjes aan.

The Walking Punishment     

Balancerend over een smalle balk, omgeven door water naar de overkant toelopen en maar hopen dat je niet geraakt gaat worden door de rondzwaaiende zakken.

The Toilet Punishment     

Om de beurt nemen er drie personen plaats op de toiletpotten. De rest mag mikken op de omklapborden. De grote vraag is: wie haalt een nat pak (of gat!).

The Rolling Punishment     

Vastgesnoerd met een driepuntsgordel, zittend in een ronde stalen kooi, rolt jouw groep je naar beneden. Boven, onder, boven, onder: waar ben ik?

Let op: In overleg kunnen we de water-punishment-opdrachten vervangen voor spectaculaire droge activiteiten

Na ongeveer 3 uur survivallen (en een eventuele douche of omkleedpartij) ga je naar Gasterij de Heimolen. Onder het genot van een flesje fris is er gelegenheid om even lekker na te kletsen over alle belevenissen van de dag. Vervolgens serveren wij een overheerlijke hamburger met steakfriet of een lekkere stoere pizza uit onze eigen Napolitaanse oven.

Wilt u liever iets anders eten? Dat kan natuurlijk, we maken graag het arrangement graag voor u op maat.

Wat zijn de kosten van de Tienersurvival?

De prijs is € 44,50 p.p. (minimaal 10 betalende personen)  incl. ongevallenverzekering en gratis koffie en thee voor ouders en/of begeleiders gedurende de survival.

Dit arrangement is hier te boeken.