De Heimolen ligt in het buitengebied van Rucphen waar diverse fietsroutes langskomen. Naast de Heimolen in Rucphen wordt onder leiding van David en Ciska dit voorjaar Gasterij de Heimolen geopend. 
 
Een Gasterij betekent voor ons gezelligheid – verbondenheid – gastvrijheid en dat is precies wat wij uit willen stralen naar onze toekomstige gasten. Een fijne plek naast een prachtige molen, waar je in watten wordt gelegd met lekkere gerechten waar de versheid vanaf druipt. Waar je heerlijk kunt genieten van de rust, het uitzicht en de zon die de hele dag op ons terras schijnt met uiteraard een lekker drankje en hapje. En waar je zo nu en dan wordt verrast met leuke thema’s zoals een BBQ avond, wijn- of bierproeverij of een muzikant die op onze piano voor een leuke sfeer zorgt. 
 
Heeft u wat te vieren? Ook voor feesten en partijen is Gasterij De Heimolen een uitstekende keuze. En wist u dat u ook in de molen kunt trouwen? We verzorgen graag tot in de puntjes uw bruiloft of feest. 
 
Kijk een op deze site wat wie te bieden hebben. Omdat we nu nog in de bouwfase zitten is deze nog niet compleet maar wordt regelmatig bijgewerkt. U mag natuurlijk ook altijd telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

OVER ONS

Ciska en David

Een andere draai in ons leven!

VOLG ONS

Volg ons

Zo vinden wij onze draai!

VOLG DE BOUW

Volg de bouw

Zij draaien hun hand er niet voor om!

VACATURES

Vacatures

Bij ons draait iedereen mee!

HET AFTELLEN IS BEGONNEN!

TOT DE OPENING: